Artistul poate fi descurajat de critica sau de indiferenţa celei mai desăvârşite nulităţi. Pentru a-şi contura forma are neaparat nevoie de caldură aprobării şi aprecierii, ba chiar de strălucirea admiraţiei. Când o epocă e săracă în opere de valoare, vinovat e publicul, nu artiştii.


luni, 8 martie 2010

SPAŢIU REZERVAT ŢIE CITITORULE

Aici aştept comenzi, sugestii, critici.......

10 comentarii:

  1. Fata draga, ai atita har de la Dumnezeu!!! Faci lucruri minunate, care abia asteapta sa fie descoperite de ochii avizi de arta. Iti doresc tot binele din lume si te sustin neconditionat! Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  2. wellcome to blogspot. la cat mai multe post-uri ca e tare frumos ce faceti pe aici :) :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc pentru vb frumoase si tu loana009 faci lucruri deosebite.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce inseamna "chemarea destinului" sau "a fi insemnat de arta" si cat de puternic rasuna in constiinta noastra? ... poate parea o nebunie, insa este o dulce nebunie, pe care oamenii ar trebui nu numai sa o ierte, dar chiar s-o caute...
    Tu faci chiar mai mult... radiezi prin culoarile pensulei, ochiul critic catrea tine insati si viziunea pura transaforma grundul alb in ceea ce noi, oamenii simplii, numim arta, dar e mult mai mult... e viata, si tu o stii bine.
    Sa o tii mereu asa in perfectionarea ta "spirituala"; noi iti sumtem aproape si te vom sustine intotdeauna.

    FELICITARI !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Intradevar arta ma ,,hraneste", imi e viata, iar voi cei ce o apreciati ma indemnati sa caut in,,abisul "creeatiei. ,,Arta este o minunată minciună care ne face să ne dăm seama de adevăr."(spunea PICASSO)Eu a-si incadra-o ca fiind un instrument de reforma, schimba si imbunatateste conditia umana.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa inteleg ca ultimul coment. e de la o pers. care o cunosc si ma cunoaste?!Sincer nu ma asteptam sa se vb asa de frumos despre ce ati vazut aici....va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Tot ce am vazut aici sunt rezultatele unei munci enorme si a unui talent deosebit care nu vin decat de la Cel de SUS.Faci lucruri minunate care vor fi in curand apreciate de multi.Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ana scumpa, ma bucur ca ai "iesit" sa comunici cu cei ce care te asteptau; esti o surpriza minunata de fiecare data, chiar si pentru mine si asta de... haaaat... demultisor, pe cand la cei cativa anisori, manutele tale cautau din pensula si culoare Zane din desene animate! Esti minunata si aici unde candoarea si sensibilitatea socializeaza virtual cu publicul tau si emotioneaza estetic si spiritiual, hraneste suflete cum numai arta autentica poate sa o faca...Si am inca proaspata marea bucurie a lansarii tale multiplicate sub forma de imagini pictate pe o carte pentru copii, "Jucariile vorbesc" mai ales prin glasul sugestiei vizuale daruita neconditionat de tine! Primeste toata admiratia mea si... te asteptam cu o expozitie pe masura! Cu dragoste, A.H.

    RăspundețiȘtergere
  9. UN AN NOU FERICIT TUTUROR_....in special DOAMNEI PROFESOARE este o profesoara foarte buna,iidoresc un an nou happy.

    RăspundețiȘtergere

ASTEPT INTREBARI ...OFER RASPUNSURI